ice.net ice.net

Kampanje

Hurra! Vi har kampanje på ice.no
- og gir deg halv pris på alle våre abonnement ut året!

Halv pris!

Mobil 500MB

Fri tale/SMS/MMS
49,50per mnd
Pris etter 1.januar: 99,- per mnd
Halv pris!

Mobil 1GB

Fri tale/SMS/MMS
64,50per mnd
Pris etter 1.januar: 129,- per mnd
Halv pris!

Mobil 2GB

Fri tale/SMS/MMS
99,50per mnd
Pris etter 1.januar: 199,- per mnd
Halv pris!

Mobil 3GB

Fri tale/SMS/MMS
124,50per mnd
Pris etter 1.januar: 249,- per mnd
Halv pris!

Mobil 6GB

Fri tale/SMS/MMS
174,50per mnd
Pris etter 1.januar: 349,- per mnd
Halv pris!

Mobil 12GB

Fri tale/SMS/MMS
224,50per mnd
Pris etter 1.januar: 449,- per mnd
Kampanjen varer til 30.november 2017 og kan ikke kombineres med kjøp av telefon. Fri Fart - teoretisk hastighet på opptil 256 Mbit/s, med forventet snitthastighet på opptil 100 Mbit/s. Hastighet varierer etter dekningsforhold, signalstyrke og avstand til sender, tid på døgnet og hvor mange som er koblet til samme basestasjon. Hastighet reduseres til 64 kbit/s ved overforbruk. Datapakker på 1 GB og 3 GB tilbys ved overforbruk. Se fullstending prisliste for detaljer. Egne priser for utland og spesialnumre. Alle priser er inkl. mva.

Informasjon om kampanjen

Nå tilbyr vi halv pris ut året til alle som bestiller mobilabonnement på ice.no. Hvorfor? Fordi vi har lyst til å gi litt tilbake til alle som bestiller abonnement selv på nett. Kampanjen varer til 30.november og kan ikke kombineres med kjøp av telefon.

Ingen skjulte kostnader, ingen bindingstid og ingen overfakturering av mobildata. Rett og slett bare et veldig godt tilbud. Velkommen til oss!


Data Rollover

Hvorfor betale for data du ikke bruker? Det synes vi er feil! Derfor lanserer vi Data Rollover for alle våre mobil- og mobilt bredbåndskunder med månedsabonnement. Data Rollover betyr at ubrukt data følger automatisk med til neste måned, slik at du ikke mister det du allerede har betalt for.

Grensen for Data Rollover er like stor som størrelsen på mobilabonnementet ditt. For eksempel: Har du et 3 GB mobilabonnement vil du maks kunne rulle over 3 GB ekstra. Bruker du 1 GB, ruller du over 2 GB til neste måned. Les mer her.

  • Inkludert bruk i EU og EØS
  • Større datapakker i kategoriene medium, mye og ekstra mye bruk
  • Data Rollover

Hver dag går vi i ice.net på jobb med mål om å gjøre telekom-Norge litt bedre og kundene våre så fornøyde at de vil anbefale oss til sin aller beste venn! Og nok en gang har vi gode nyheter! Vi lanserer nå nye abonnement med mer data og inkludert bruk i EU og EØS! «Roam like home» som mange også kjenner det som. Les mer her

Nyhet

Narvesen

Klikk her for å finne nærmeste Narvesen

/-eleven

Klikk her for å finne nærmeste 7‑eleven

Fra 17. juli er våre SIM-kort tilgjengelig hos Narvesen, 7‑Eleven og Shell/7‑Eleven. Enkelt og effektivt! Både for deg som vil bli mobilkunde og ikke ønsker å vente på SIM-kort, og for deg som er eksisterende kunde, med behov for erstatnings-SIM. Etter at du har hentet SIM-kort på nærmeste utsalgssted, registrerer du SIM-kortet og velger mobilabonnement på ice.no/registrer

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil og Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.