ice.net ice.net

Mobilt bredbånd overalt!

ice.net kan brukes på hytta, båten, bilen, byen og ellers der du ferdes. Med mobilt bredbånd fra ice.net har du uslåelig dekning i Norge og Skandinavia. Å alltid være koblet til internett bør være en selvfølge - noe ice.net, med vår unike teknologi, kan hjelpe deg med!

Med ice.net får du

 • Unik teknologi

  gir uslåelig dekning
  overalt i Norge

 • Optimal dekning

  i høyfjellet og 120 km
  ut fra norskekysten

 • Hele skandinavia

  er inkludert

 • Enkelt å komme i gang!

  Ingen SIM–kort,
  PIN– eller PUK-koder

R90 Ruter

ice.net router og
alltid abonnement

Vi anbefaler vår kraftigste router med suveren dekning sammen
med vårt mest populære abonnement.

Vårkampanje!

Halv pris i 3 mnd. og dobbel datakvote frem til 4G lansering!

Minste totalpris i 12 mnd.: kr 3437,50

Velg router

ice.net Ruter

ice.net router

Vår mest populære router med den beste dekningen. Routeren skaper en trådløs sone der du kan koble opp hele huset, hytta, bilen eller båten trådløst, slik at alle som vil kan surfe samtidig.

 • vår kraftigste wi–fi router med suveren dekning
 • 12V strømuttak
 • ingen kabler

Bruksområder

ice.net

ice.net mini

ice.net Mini er for deg som er mye på farten og ønsker en liten og mobil enhet som gir deg en trådløs internettsone uansett hvor du er. Mange av våre kunder velger ice.net Mini fordi den er liten, lett og praktisk å ta med deg seg i vesken eller jakkelommen.

 • Opptil fem enheter tilkoblet samtidig
 • Meget god batteritid, 3.5 timer i bruk, og 8 timer standby
 • Lades via vanlig 230V, eller USB

Bruksområder

U90 Ruter

ice.net USB

ice.net USB er et modem som får din PC på nett uansett hvor du befinner deg innenfor vårt dekningsområde. Mange av våre kunder velger ice.net USB fordi man ønsker en enkel løsning for å koble opp kun en PC på nett til enhver tid.

 • Enkel å ta med seg
 • Ingen SIM-kort eller PIN-kode

Bruksområder

Priser

Alltid Av og til
For normalt bruk For bruk av og til
ice.net Router 199,- 399,-
ice.net Minirouter 1,- 199,-
ice.net USB 1,- 1,-
Abonnementsavgift 149,50 de 3 første mnd.
(Deretter kr 299,- /mnd)
99,50 de 3 første mnd.
(Deretter kr 199,- /mnd)
Inkludert data 16 GB /mnd frem til 4G
(Deretter 8 GB)
2 GB /mnd
Etableringsgebyr Ingen Ingen
Avtaletid 1 år 1 år
Totalpris år 1 - ice.net Router 3437,50 2587,50
Totalpris år 1 - ice.net Minirouter 3239,50 2387,50
Totalpris år 1 - ice.net USB 3239,50 2189,50

Teoretisk makshastighet hos ice.net er 9,3 Mbit/s. I praksis vil du oppleve hastigheter mellom ca. 8 Mbit/s og helt ned til 0 Mbit/s når du mister dekning. Dette avhenger bl.a. av dekningsforhold, signalstyrke og avstand til sender, tid på døgnet og hvor mange som er koblet til samme basestasjon. Når inkludert datatrafikk innen en kalendermåned er brukt opp settes hastigheten ned til maksimalt 200 kbps. Dette gjøres for å sikre en god tjeneste for alle våre abonnenter.

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
08200

Hverdager: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Stengt søndag og helligdager

Mest stilte spørsmål

Hvor kan jeg sjekke min faktura?

Du kan se alle dine faktura under Faktura på Min Side. Her finner du en oppsummering, betalingsstatus og du kan få tilsendt faktura som PDF.

Hvor høy hastighet kan jeg få?

Hastigheten varierer i forhold til den teoretiske hastigheten på 9,3 Mbit/s som er maksimal med den teknologien vi bruker i dag. Du vil i praksis oppleve makshastigheter opp mot 8 Mbit/s. Dette varierer fordi mobilt bredbånd er en delingstjeneste der avstand til sender, antall aktive brukere, tid på døgnet, bevegelse og bygningsmasse er forhold som spiller inn. Eksterne antenner kan bidra til å forbedre signalene og dermed øke hastigheten merkbart. Eksterne antenner kan bestilles på Min Side.

Hva koster de ulike abonnementene?

Priser for bedrifter finner du her
Priser for privatkunder finner du her

Hvilken teknologi benytter ice.net?

Vi benytter det gamle NMT-nettets frekvensbånd på 450 MHz. Fordelen med å bruke frekvenser på rundt 450 MHz i stedet for de høyere frekvensene på rundt 2000 MHz (som blir brukt av UMTS-systemer i Norge) er at en mye større dekning kan nås fra betydelig færre basestasjoner. Vi benytter ikke det gamle NMT-nettets basestasjoner.

Hva inngår i abonnementet?

Mobilt bredbånd fra ice.net er en ren internettaksesstjeneste. E-postadresse og hjemmesideplass inngår ikke. Vi har to typer modem med ulike abonnementsformer. Modemene er enten et USB-modem for én bruker, eller en WLAN-router med trådløst internett som gir deg muligheten for flere brukere. Vi har abonnementsformer som er tilpasset våre kunders bruksmønster. Våre produkter har for tiden konkurransedyktig maksgrense på 8 GB (gjelder fra 11. mars 2013). Se mer om produktene og abonnementene her på våre hjemmesider, eller kontakt vårt kundesenter.

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.

Kontaktskjema

Emne:

Merk! Gjelder henvendelsen din endring av abonnement, eller oppsigelse ta kontakt med oss på 08200. Vi gjør oppmerksom på at oppsigelse via kontaktskjema, e-post eller faks ikke er gyldig jmf våre vilkår.

Er du kunde?

Kundekategori:

Har du sendt et spørsmål til oss så svarer vi så fort som mulig. Sjekk at e-postadressen din er korrekt. Haster det, anbefaler vi at du ringer.

* = Obligatorisk felt