ice.net ice.net

1 Abonnement

2 Router

  • Smartrouter
  • Minirouter
½ pris i
6 mnd

3 Bestilling

Inkludert
Etableringsavgift
Avtaletid mnd
Hvor mange abonnement trenger du?
Abonnementsavgift
per mnd
Bestill
Inkludert data gjelder også for bruk i Skandinavia. Kampanjen varer til 31.01.18. Alle priser forutsetter 12 mnd avtaletid. Opplevd nedlastingshastighet hos ice.net er inntil 50 Mbit/s, og inntil 20 Mbit/s i opplastingshastighet. Hastigheten avhenger bl.a. av dekningsforhold, frekvenstype, signalstyrke, avstand til sender, tid på døgnet og hvor mange som er koblet til basestasjonen. Når inkludert data innen en kalendermåned er brukt opp, settes hastigheten ned til 64kb/s.

Data Rollover

Data Rollover

Hvorfor betale for data du ikke bruker? Det synes vi er feil! Derfor lanserer vi Data Rollover for alle våre private mobil- og mobilt bredbåndskunder. Med Data Rollover kan du «rulle» med deg ubrukt data videre fra en måned til en annen. Enten du har data igjen fra din ordinære datamengde, eller har kjøpt ekstra.

Enkelt og greit: Har du data igjen ved månedsskiftet rulles dataen automatisk videre til neste måned, slik at du ikke mister det du allerede har betalt for. Les mer om Data Rollover her.

Data Rollover forutsetter månedsabonnement, og gjelder ikke utgåtte abonnement som for eksempel Uke.

Våre routere

Smartrouter

Smartrouter

  • Vår mest populære og kraftigste router
  • Overlegen arealdekning på hytta, i bilen, i båten og hjemme
  • Velger optimal frekvens der du er
Les mer
ice.net Smartrouter

Med Smartrouteren får du trådløs internettsone hvor alle som vil kan surfe samtidig, uavhengig av om du er på hytta, i bilen, i båten eller hjemme. Mange velger Smartrouteren fordi den er den kraftigste og gir best oppkobling i vanskelige forhold. Den kan suppleres med antenner for ekstreme dekningsforhold.

Smartrouteren har 12V strømuttak til bilen eller båten, noe som gjør den ekstra populær. Det følger også med batteri som gir deg egen trådløse sone der det ikke er strøm.

Smartrouter

Minirouter

  • En router som passer i lomma.
  • Lang batteritid og god dekning.
  • Tillater ni samtidige brukere.
Les mer
ice.net Minirouter

Minirouteren er for deg som er mye på farten og ønsker en liten og mobil enhet som gir deg en trådløs internettsone uansett hvor du er. Mange av våre kunder velger Minirouteren fordi den er liten, lett og praktisk å ta med deg seg i vesken eller jakkelommen. Opptil ni enheter kan koble seg opp mot routerens trådløse sone og surfe samtidig.

Den har meget god batteritid, 5 timer i bruk, og 10 timer standby. Den kan lades via vanlig 230V og via USB. Den kommer ferdig oppsatt med passord, slik at ditt nettverk allerede er sikret når du åpner esken.

30 dagers åpent kjøp

Unik arealdekning og svært god tjeneste de fleste steder, både i by og land, er ikke ensbetydende med optimal dekning over alt! Derfor har vi 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Eventuelle returkostnader dekkes av kunden.

Data Rollover

Hvorfor betale for data du ikke bruker? Data Rollover betyr at ubrukt data følger automatisk med til neste måned, slik at du ikke mister det du allerede har betalt for. Grensen for Data Rollover er like stor som størrelsen på abonnementet ditt.

Enkel løsning
sentiment_very_satisfied

Vårt mobile bredbånd er uten tvil en av markedets enkleste løsninger. Våre 4G-routere krever ingen installasjon, man bare slår dem på og kobler seg til.

Dekning
wifi

ice.net har dekning i hele 75 prosent av landarealet i Norge. Det er 450-frekvensen vår som gjør dette mulig samt vår oppgraderte 4G teknologi. Dette gir høyere hastigheter (inntil 50 Mbit/s) og en enda bedre kundeopplevelse.

Ingen overfakturering

Du betaler ikke mer ved overforbruk og dermed får du heller ingen ubehagelige overraskelser på fakturaen.


Inkludert forbruk i Skandinavia
public

Mange er avhengig av å kunne være på nett overalt og til enhver tid. Med mobilt bredbånd fra oss kan du surfe i hele Skandinavia uten ekstra kostnad.

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil og Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.