ice.net ice.net

Mobilabonnement til din bedrift

Det skal være enkelt å velge abonnement hos ice.net.
Du kan velge FRI, som inkluderer nasjonal bruk av SMS, MMS og tale. Eller du kan velge BASE hvor du betaler for løpende bruk.

Data Rollover

I april lanserer vi Data Rollover for alle våre bedriftskunder. Med Data Rollover kan de ansatte «rulle» med seg ubrukt data videre fra en måned til en annen. Enten data fra den ordinære datamengden, eller fra datapakke som er kjøpt ekstra! Les mer her.

Forutsigbar faktura
receipt

Du betaler ikke mer ved overforbruk og dermed blir det heller ingen ubehagelige overraskelser på fakturaen.

Mer data for pengene
file_download

Vi tilbyr datapakker mellom 200MB og 35GB per måned. Alle datapakkene kan kombineres med mobilabonnementene FRI og BASE. I tillegg har du mulighet til å bestille ekstra datapakker på 1GB og 3GB om du har gått tom og ønsker mer.

Mobil Bedrift
work

Mobil Bedrift er markedets ledende kommunikasjonsløsning og inkluderer viktig og smart funksjonalitet som vil forenkle din hverdag. Med Mobil Bedrift fra ice.net får du blant annet web-basert sentralbord, kø-system og fraværsassistent.

Inkludert tale, SMS og MMS

Abonnementet FRI gir deg inkludert tale, SMS og MMS i Norge. FRI kan kombineres med alle ice.nets datapakker.

SMARTcelle – suveren mobildekning på kontoret

SMARTceller er minibasestasjoner som gir suveren innendørs mobildekning via bredbåndslinjen, helt uavhengig av basestasjoner utendørs. Alt du trenger er strøm og internett!

Data Rollover

Hvorfor skal din bedrift betale for data som ikke blir brukt? Det synes vi er feil! Derfor lanserer vi Data Rollover for alle våre bedriftskunder, fra april. Data Rollover betyr at ubrukt data følger automatisk med til neste måned, slik at de ansatte ikke mister det bedriften allerede har betalt for.

Enkelt og greit: Har du data igjen ved månedsskiftet rulles dataen automatisk videre til neste måned, slik at du ikke mister det du allerede har betalt for. Les mer om Data Rollover her.

Bestill abonnement

For å bestille mobilabonnement, vennligst kontakt vårt
Kundesenter på 08200 eller bruk skjemaet under.

Kontakt vår salgsavdeling

Fyll inn kontaktinformasjon nedenfor, så vil vår salgsavdeling ta kontakt med deg snarest for en uforpliktende prat:

Våre mest populære bedriftstjenester

MOBIL BEDRIFT

- DIN VERKTØYKASSE FOR EN ENKLERE ARBEIDSHVERDAG

Trenger du smarte kommunikasjonsløsninger og tjenester som gjør det enklere å ivareta nye og gamle kunder på en profesjonell måte? Mobil bedrift er markedets ledende kommunikasjonsløsning og inkluderer viktig og smart funksjonalitet som vil forenkle din hverdag.

MER OM MOBIL BEDRIFTarrow_forward

Smart celle

- NØKKELEN TIL GOD INNENDØRSDEKNING PÅ KONTORET

Dårlig eller manglende innendørs mobildekning er kjente problemstillinger for mange norske bedrifter. Tett bebyggelse, ny arkitektur, kraftig konstruksjon, beliggenhet samt økende mobilbruk bidrar til dårlig dekning. Det finnes heldigvis en løsning.

MER OM Smartcellerarrow_forward

Smart tale

- RING MED EGET MOBILNUMMER GJENNOM ET WI-FI-NETTVERK

Ønsker du å være uavhengig av mobildekning? Ringe billig hjem til Norge fra utlandet, og bruke hvilken enhet du vil til å ringe med? SMART Tale lar deg ringe med ditt eget mobilnummer gjennom et Wi-Fi-nettverk fra null kroner per minutt.

MER OM SMART TALEarrow_forward

Dekning

 • Ingen etableringsavgift
 • Inkludert tale, SMS og MMS
 • Datapakker fra 200 MB til 35 GB
 • Ingen overfakturering ved overforbruk
 • Mobil bedrift

Utlandspriser

Hos ice.net betaler du kun for det du trenger

Prisliste

Tjenester

 1. Mobil Bedrift

 2. Smart Tale

 3. Smartceller

 4. Andre Tjenester

Mobil Bedrift

Mobil Bedrift

Din verktøykasse for en enklere arbeidshverdag

Trenger du smarte kommunikasjonsløsninger og tjenester som gjør det enklere å ivareta nye og gamle kunder på en profesjonell måte? Mobil bedrift er markedets ledende kommunikasjonsløsning og inkluderer viktig og smart funksjonalitet som vil forenkle din hverdag.

Mobil bedrift inkluderer konferanseløsning, fraværsmarkering, køhåndtering, sett-over funksjonalitet og alle essensielle sentralbordløsninger i en unik løsning. Løsningene er avanserte og komplekse, men brukervennligheten er alltid i fokus. Målet er å levere brukergrensesnitt som inkluderer alle brukere, nesten uavhengig av brukerkvalifikasjon eller kompetanse.

I Mobil bedrift finner du funksjoner som:

 • Web-basert sentralbord for PC/Mac/mobil/nettbrett
 • Betjent sentralbordløsning
 • Ubetjent sentralbordløsning – Menystyring
 • Tid og kalenderstyring på sentralbordløsning
 • Administrere kø-tilhørighet og fraværassistent “på vegne av” i sentralbord
 • Enkel oversikt over bemanning av andre køer i sentralbord
 • Anropslogg på innringer til sentralbord – se hvem innringer har snakket med tidligere
 • Oppfølging av ubesvarte anrop – satt i system
 • Statistikker og rapporter fra sentralbordløsning
 • Samtalestatus på din kollega i kontaktliste
 • Fraværassistent
 • Fleksible anropsprofiler
 • Mobil App
 • Konferanse – Direkte eller frem it id
 • Min Side
 • Min Bedrift – Abonnementsoversikt for administrator
 • Sende SMS fra Min Side og Sentralbord
 • Mulighet for samtaleopptak (Tilleggstjeneste)
 • Mulighet for Lync integrasjon til Mobil Bedrift (Tilleggstjeneste)
Priser
Etablering Kr 0,00
Månedsavgift Kr 39,00

For å bestille ring oss på 08200 eller logg deg inn på Min Bedrift

Smart Tale

Smart Tale

Ring med eget mobilnummer gjennom et Wi-Fi-nettverk

Ønsker du å være uavhengig av mobildekning? Ringe billig hjem til Norge fra utlandet, og bruke hvilken enhet du vil til å ringe med? SMART Tale lar deg ringe med ditt eget mobilnummer gjennom et Wi-Fi-nettverk fra null kroner per minutt.

Med SMART Tale kan du ringe akkurat hvordan du selv vil, med din smarttelefon, ditt nettbrett, din PC eller Mac, eller ditt SIP-bordapparat. SMART Tale er en tilleggstjeneste til Mobil Bedrift, slik at du også kan bruke tjenesten i din sentralbordløsning.

Med SMART Tale vil du få ekstra sikkerhet for din bedrift siden dere kan kommunisere både via mobilnettet og internett. I visse tilfeller kan du oppleve enda bedre samtalekvalitet via internett, men dette er helt avhengig av nettforbindelsen.

Klient

For deg som er mye på farten, og ønsker å kunne ringe via både mobiltelefon,nettbrett og PC/Mac, tilbyr vi spesialtilpassede SMART tale-applikasjoner til Android og iPhone, iPad, PC og Mac. Applikasjon for Android nettbrett vil vi vurdere etter hvert.

Konto

For deg som ønsker tryggheten med et bordapparat og friheten til å velge hvilke SIP-applikasjon du ønsker, tilbyr vi en åpen kontotilgang. Eneste forutsetninger at bordapparatet ditt må støtte SIP. Ved aktivering av tjenesten gir vi deg påloggingsinformasjon, og du vil selv kunne velge hvilket apparat eller hvilken applikasjon du vil benytte. Din forhandler vil kunnebistå deg i oppsett av SIP-utstyr slik at Mobil IP vil fungere optimalt for deg.

Sentralbord

For deg som ønsker å håndtere mange samtaler for bedriften på en profesjonell og sikker måte, kan vi tilby Mobil IP via Mobil Bedrift Sentralbord Din forhandler vil veilede deg i aktivering og bruk av dette.

Priser
Etablering - Mobil IP Kr 199,00
Etablering - med 12 mnd binding Kr 0,00
Månedsavgift Kr 39,00

For å bestille ring oss på 08200 eller logg deg inn på Min Bedrift

Smartcelle

Smartceller

Nøkkelen til god innendørsdekning på kontoret

Dårlig eller manglende innendørs mobildekning er kjente problemstillinger for mange norske bedrifter. Tett bebyggelse, ny arkitektur, kraftig konstruksjon, beliggenhet samt økende mobilbruk bidrar til dårlig dekning. Det finnes heldigvis en løsning.

SMARTceller er minibasestasjoner som gir suveren innendørsdekning via bredbåndslinjen, helt uavhengig av utendørs master. Alt du trenger er strøm og internett.

Det finnes to ulike enheter som dekker ulike behov med tanke på dekningsareal og antall aktive brukere per celle. G3 cellen som er den minste av de to cellene har et dekningsareal på ca. 100 kvm og tillater åtte aktive samtaler samtidig. G7 er en kraftigere celle med et dekningsareal på ca. 1000kvm og kapasitet til å la 16 personer ha aktive samtaler samtidig.

Rekkevidden avhenger av plassering og bygningens beskaffenhet, og i store lokaler over flere etasjer, kan flere bokser seriekobles for å oppnå et større dekningsareal. Er det montert flere SMARTceller i en løsning vil det være mulig å ta med samtalen mellom disse cellene.

Priser
Etablering Kr 1990,00
Etablering - med 24 mnd binding Kr 0,00
Månedsavgift - SMARTCelle G3 Kr 99,00
Månedsavgift - SMARTCelle G7 Kr 299,00

For å bestille ring oss på 08200 eller logg deg inn på Min Bedrift

G3 5 G7 2

SMARTCelle G3 - 100 kvadratmeter innendørs mobildekning

SMARTCelle G7 - 1000 kvadratmeter innendørs mobildekning

Andre Tjenester

Trilling

Med Trilling SIM kan du få inntil 2 ekstra SIM-kort. Det vil ringe parallellt på alle SIM-kortene, og du kan få kopi av SMS-er til alle kortene om du ønsker.
Hvis du allerede er kunde, kan tjenesten bestilles på Min Bedrift.

Verden og EU

Ringer du mye til og fra utlandet? Med ice.net roamingpakker får du full kontroll til og fra utlandet. Inkludert i pakkene: SMS/ Tale til, fra og i EU SMS/ Tale til, fra og i Verden.
Hvis du allerede er kunde, kan tjenesten bestilles på Min Bedrift

Mobil Prioritet

Prioritet til å opprette samtaler ende-til-ende i mobilnettet for samfunnsviktige funksjoner. Tjenesten er forbeholdt organisasjoner og virksomheter som er involvert i nasjonal og regional kriseledelse, operative beredskapsaktører som redningstjenester og helsevesenet eller samfunnskritiske støttefunksjoner som mat- og energiforsyning. For å få tilgang til Mobil Prioritet må virksomheten være godkjent av Post- og teletilsynet.
Hvis du allerede er kunde, kan tjenesten bestilles ved å ringe vår kundeservice på 08200.

Hemmelig nummer

Med hemmelig nummer blir ikke telefonnummeret ditt offentliggjort i norske telefonregistre og derfor ikke søkbart på Gule Sider, 1881 og lignende. Du velger selv hvem du vil dele nummeret ditt med. Hemmelig nummer koster 99 kroner i etablering. Deretter betaler du 5 kroner per måned.
Hvis du allerede er kunde, kan tjenesten bestilles ved å ringe vår kundeservice på 08200.

Mytos

ice.net tilbyr nå Mobil kostnadskontroll fra Mytos til sine kunder. Med denne nettbaserte tjenesten har bedriften alltid 100 % oversikt over de ansattes mobilkostnader, og foretar automatisk lønnstrekk av privat bruk. I tillegg sørger tjenesten for enkel rapportering av mobilskatt til myndighetene. Dette gjør det mulig for de ansatte å benytte mobiltelefonen både på jobb og privat, uten at det fører til merarbeid for bedriften.
Hvis du allerede er kunde, kan tjenesten bestilles hos din nærmeste ice.net forhandler.

SMS Pluss

Få kopi av alle innkommende og/eller utgående SMS-er til din e-postadresse.
Hvis du allerede er kunde, kan tjenesten bestilles på Min Bedrift

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
08200
Mobil
Hverdager: 07:00 - 19:00
Mobilt Bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.