ice.net ice.net

Komplett telekomløsning for din bedrift

Hos ice.net skal du få mer igjen for pengene dine. Med årelang erfaring i bedriftsmarkedet tilbyr ice.net en fullverdig portefølje med produkter og tjenester tilpasset din bedrifts behov.

Mobil

Markedets mest forutsigbare abonnement.

Med ice.net får dere de innovative mobiltjenestene først, et raskt og robust nett, god dekning og høy hastighet - og når det gjelder prisen skreddersyr vi en pakke sammen med dere som selvsagt inkluderer fri tale, SMS og MMS.

Vi tilbyr datapakker mellom 200MB og 35GB per måned. Og selv om dere bruker mer data enn avtalt er det kun hastigheten som reduseres, og ikke regningen som øker. Dere får med andre ord markedets mest forutsigbare abonnement. Det er også mulig å bestille ekstra datapakker på 1GB og 3GB.

For mer informasjon klikk her, ring oss på 08200 - eller ta kontakt med en av forhandlerne våre.

Mobilt bredbånd

Stabil nettilgang til din bedrift.

Med ice.net har 75% av landet 4G med forbedret kapasitet, høyere hastighet og samme unike dekning - totalt sett en bedre opplevelse. Våre 4G routere gjør det enkelt for bedriften å sette opp en Wi-Fi sone på kontoret, i bilen, på skipet eller der dere er. Og selv om dere bruker mer data enn avtalt er det kun hastigheten som reduseres, og ikke regningen som øker.

ice.net tilbyr sine mobile bredbåndsløsninger til et stort spekter av bransjer som bygg og anlegg, shipping, fiske og offentlige virksomheter.

For mer informasjon klikk her, ring oss på 08200 - eller ta kontakt med en av forhandlerne våre.

Dekning

God dekning der dere trenger det mest og forventer det minst gjør arbeidsdagen tryggere.

Med en arealdekning på 75 prosent av landet og 100 kilometer ut fra kysten er det ingen som gir bedriften din bedre dekning på mobilt bredbånd enn ice.net. Og dere kan bruke det i hele Skandinavia.

Det er heller ingen andre som gir 4G-dekning i alle bredbåndsmaster - når dere har dekning, har dere 4G.

For mer informasjon klikk her, ring oss på 08200 - eller ta kontakt med en av forhandlerne våre.

Sentralbord

For kundene dine er ikke SMS og telefonsvarer nok. Når noen ringer til bedriften din forventer de å få svar. Med Mobil Bedrift fra ice.net går dere aldri glipp av en telefon igjen.

Mobil Bedrift er en velprøvd sentralbordløsning som er utviklet, testet og finjustert over flere år. Du kan bruke den på PC og Mac, og den finnes som app for nettbrett og mobil.

Mobil Bedrift er brukervennlig og inneholder all funksjonalitet du kan drømme om for en mer oversiktlig arbeidsdag: Fraværsassistent, anropsprofiler, konferanseløsning, køhåndtering og mye, mye mer. Med ice.net får bedriften din en komplett telekomløsning.

For mer informasjon klikk her her, ring oss på 08200 - eller ta kontakt med en av forhandlerne våre.

Innendørsdekning

Må dere ut av kontoret for å ringe eller motta telefoner? Det er helt unødvendig, og løsningen er like enkel som den er genial. SMARTcelle leverer stabil og god mobildekning over alt innendørs - alltid.

Dårlig eller manglende innendørs mobildekning er kjente problemstillinger for mange norske bedrifter. Tett bebyggelse, ny arkitektur, kraftig konstruksjon, beliggenhet samt økende mobilbruk bidrar til dårlig dekning. Med SMARTcelle fra ice.net kan bedriften din få den samme gode dekningen inne som ute. SMARTcelle er en minibasestasjon på størrelse med en liten bok som via bredbåndslinjen gir bedriften din full mobildekning - og sørger for at dere aldri går glipp av DEN telefonen igjen.

For mer informasjon klikk her ring oss på 08200 - eller ta kontakt med en av forhandlerne våre.

Ustekveikja Energi
Ustekveikja Energi
Hvordan får man mobildekning 450 meter inne i et fjell?
"Én ting er å ha dårlig dekning på kontoret ditt i fjerde etasje, men hva gjør du når du har dårlig dekning på kontoret ditt nesten en halv kilometer under bakken?
Frode Skorve, Ustekveikja Energi

Maskin-til-maskin (M2M)

M2M er i voldsom vekst og ice.net har en nøkkelrolle i utviklingen av smart kommunikasjon og effektiv bruk av ny teknologi.

ice.net har to ulike M2M-løsninger, Basis og Avansert, som din bedrift kan velge mellom. Basisløsningen mener vi er Norges enkleste M2M-løsning og passer for dere som ønsker å komme i gang med ice.net i deres egen M2M-løsning på en rask og rimelig måte. Løsningen Avansert er for bedrifter med mer komplekse behov. Begge løsningene består i tillegg av et abonnement samt eventuelle tilleggstjenester. Blant annet tilbyr vi som eneste mobiloperatør Statisk IP til alle våre kunder.

Datanettet vårt brukes primært til internett, men det finnes flere interessante bruksområder. Blant annet innen GPS-sporing av kjøretøy, velferdsteknologi og automatisk måleravlesning (AMS). For mer informasjon om ulike bruksområder, se under.

For mer informasjon klikk her ring oss på 08200 - eller ta kontakt med en av forhandlerne våre.

Forutsigbart

Du betaler ikke mer selv om du bruker mer. Forutsigbarhet kan fort bli kjedelig - bortsett fra når du skal betale regninger.

Et velkjent problem i alle bedrifter er overforbruk av data. Med ice.net får dere ingen ubehagelige overraskelser når mobilregningen skal betales, selv om dere bruker mer data enn avtalt. Prisen er nemlig den samme - uansett.

Det eneste som skjer er at hastigheten reduseres når dere har nådd datagrensen. Og enda hyggeligere blir det å betale regningene når dere i tillegg får fri tale, SMS og MMS. Forutsigbarhet og kontroll gir bedriften din høyere effektivitet og økt lønnsomhet.

For mer informasjon ring oss på 08200 - eller ta kontakt med en av forhandlerne våre.

Forhandlere over hele landet

Du vet kanskje at med ice.net betaler du ikke for overforbruk av data? At når du har bredbåndsdekning, så har du 4G? At tale, SMS og MMS er inkludert, og at du får tilgang til markedets mest velprøvde sentralbordløsning?

Det du kanskje ikke vet er at ice.net har nærmere 40 forhandlere over hele landet. For uansett sted, uansett bransje, uansett bedrift - ice.net leverer det du vil ha dit du vil ha det.

“Mer data, mer dekning, mer fart, mer ærlighet og mer åpenhet”, pleier vi å si. Legg til mer tilgjengelighet og mer service - og skreddersøm.

Kundereferanser

Vi setter enormt pris på våre nåværende kunder og andre som daglig blir nye kunder hos oss.

Skyldes det arealdekningen på 75 prosent? At det mobile bredbåndet har rekkevidde på opptil 100 kilometer ut fra kysten? At vi er den eneste leverandøren som bruker to nett? At når du har bredbåndsdekning, så har du 4G? At den unike Smartcellen vår gir deg bedre mobildekning innendørs? Eller at vi utfordrer duopolet?

Uansett årsak: Dette er vår måte å si tusen takk for at dere har valgt ice.net. Dere er ambassadørene våre, og vi er stolte over å ha dere med på laget.

Les mer om noen av våre fornøyde kunder her.

Kontakt vår salgsavdeling

Fyll inn kontaktinformasjon nedenfor, så vil vår salgsavdeling ta kontakt med deg snarest for en uforpliktende prat:

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
08200
Mobil
Hverdager: 07:00 - 19:00
Mobilt Bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.