ice.net ice.net

Data Rollover

«Rull over» ubrukt data til neste måned

  • Gjelder alle mobilabonnement og mobilt bredbåndsabonnement
    (Forutsetter månedsabonnement)
  • Ingen utløpsdato
  • Ingen ekstra kostnader

Er du bedriftskunde? Les mer her!

Hva betyr dette for deg?

Med Data Rollover kan du «rulle» med deg ubrukt data videre fra en måned til en annen. Enten du har data igjen fra din ordinære datamengde, eller har kjøpt ekstra datapakke!

Enkelt og greit: Har du data igjen ved månedsskiftet rulles dataen videre til neste måned.

Hvordan virker Data Rollover?

  • Det er ingen utløpsdato på dataen du sparer opp, men det vil være en grense for hvor mye data du kan spare.
  • Grensen for Data Rollover er like stor som størrelsen på mobilabonnementet ditt. For eksempel: Har du et 3 GB mobilabonnement vil du maks kunne rulle over 3 GB ekstra. Bruker du 1 GB, ruller du over 2 GB til neste måned.
  • Dersom du kjøper en ekstra datapakke på f.eks. 1 GB mot slutten av måneden, vil ikke datapakken nulles ut ved månedsskiftet, men rulle med deg videre til neste måned, forutsatt at det er innenfor Data Rollover grensen.

Hvorfor gjør vi dette?

Fordi vi mener det er feil at du ikke får brukt data som du allerede har betalt for, og vi vet at dette er viktig for deg. Derfor var vi en første mobiloperatøren som lanserte Data Rollover, ikke fordi vi måtte, men fordi vi ville! Vi tror dette gjør Norge blir et bedre sted å være for alle våre kunder, enten du har mobil- eller mobilt bredbåndsabonnement. Helt i tråd med det vi i ice.net jobber for hver eneste dag.

Ingenting med liten skrift?

Nei, for vi er mobiloperatøren som ikke benytter liten skrift. Så her er ingen hake!

Gjelder det absolutt alle kunder?

Ja! Vi gjør ikke forskjell på kundene våre! Absolutt alle privatkunder med mobil- eller mobilt bredbåndsabonnement får dette automatisk inkludert i abonnementet.

Data Rollover forutsetter at man har et månedsabonnement som fremdeles er i salg, og gjelder ikke utgåtte abonnement som for eksempel bredbåndsabonnementet UKE.

Er du ikke ice.net kunde? Bestill mobilabonnement i dag!

1 GB-abonnementet til ice.net er nok en gang kåret til best i test for alle med behov for lite data. I tillegg fikk vi tidligere i vår den gjeve tittelen Årets beste på kundeservice, både på Mobilt Bredbånd og Mobil.

Bestill mobilabonnement

Dekning

Som et ledd i vår ekspansjon, har vi utvidet vår dekning med data og taletjenester.

Til dekningssiden

Finn nærmeste forhandler

Vis forhandlere

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil og Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.