ice.net ice.netFri Fart! Gjelder fra og med 20.desember 2016
  • doneTeoretisk hastighet på opptil 256 Mbit/s
  • doneLik hastighet til alle våre private mobilkunder

Fri Fart!

ice.net har lenge vært unik fordi vi har gitt like høy hastighet til alle våre privatkunder, uavhengig av type mobilabonnement. Dette skal vi selvsagt fortsette med! Men fra og med 20. desember 2016 gir vi alle våre privatkunder Fri Fart, på permanent basis.

Hva betyr Fri Fart?

På mobilspråket betyr Fri Fart at du vil ha en teoretisk hastighet på opptil 256 Mbit/s, med forventet teoretisk snitthastighet opptil 100 Mbit/s. Hastigheten vil kunne variere etter kapasitet og andre forhold.

Litt mer menneskelig forklart, betyr det at du alltid vil få best mulig tilgjengelig hastighet på mobildata der du er. Altså hvor raskt du kan laste ned og opp fra internett! Hastigheten vil kunne variere avhengig av hvor mange andre du deler nettet med, samt forhold som vær, vind og hvilken telefontype du har. De fleste steder i Norge har i dag 4G, men er du i et område med 3G- eller 2G-dekning vil dette, sammen med telefontype være det som gir størst begrensing på hastighetsopplevelsen.

Har du en telefon uten 4G-støtte? Kjøp ny telefon her!

Hva betyr dette for deg som er ice.net kunde?

Siden vi allerede har gitt alle våre mobilkunder med privatabonnement hastigheter godt over gjennomsnittet i bransjen, tror vi ikke du vil merke så stor forskjell. Men, det er jo alltid fint å vite at du har det minst like bra hos oss, som du kan ha det hos noen andre!

Dekning

Som et ledd i vår ekspansjon, har vi utvidet vår dekning med data og taletjenester.

Til dekningssiden

Finn nærmeste forhandler

Vis forhandlere

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil og Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.