ice.net ice.netRollover Deling

Vi lanserer Rollover Deling!
Vi var de første som lanserte Data Rollover i mars 2017, og nå tar vi rollover til nye høyder med Rollover Deling. Nå kan du nemlig dele mobildata du hadde til overs forrige måned, med alle andre mobilkunder som har privatabonnement hos oss.

Kort fortalt
Mobildata du fikk overført med Data Rollover fra forrige måned, altså rolloverdata, kan enkelt deles videre til alle andre mobilkunder som har privatabonnement hos oss.

Rolloverdeling

Du kan dele med alle!
Ja, er det ikke flott? Vanligvis må man være i familie for å dele data mellom abonnenter, men her hos oss er alle i familie. Du kan med andre ord dele rolloverdata med de du vil, når du vil. Det holder at begge har privatabonnement hos oss, og at du har rolloverdata å gi bort.

Enkelt og greit, slik vi liker det!

Hvorfor lanserer vi Rollover Deling?
Fordi vi vet at dere ønsker å dele data. På samme måte som vi visste at dere ønsket dere Data Rollover da vi lanserte det. RolloverDeling er derfor et naturlig steg på veien videre mot å bli Norges mest anbefalte selskap. Et mål vi skal leve opp til, ved å ha fornøyde kunder som blir hørt.

Skjer automatisk og uten ekstra kostnad
Rollover Deling blir automatisk inkludert i alle nye mobilabonnement, til samme lave pris som før. Du trenger med andre ord ikke løfte en finger, du har det allerede inkludert.

Del med ice-appen eller på Min Side
Siden Rollover Deling ikke er et begrenset familiedelingskonsept, trenger du ingen datasjef eller administrator. Hos oss kan alle dele med alle, med siste versjon av ice-appen eller Min Side. Dermed kan syvåringen gi rolloverdata til en kompis, om han vil det. Eller kanskje du er student og vil gi litt rolloverdata til jenta med det fine smilet i kaffekøen?

Vil du derimot styre om barnet ditt får lov til å dele rolloverdata, kan du justere rettigheter på abonnement du eier på Min Side.

Du kan kun dele rolloverdata
Det fine med å gi bort rolloverdata - altså data som ble overført fra forrige måned, er at du gir bort data du allerede har til overs. Dermed er sjansen liten for at du sitter igjen med tom databeholdning selv. Du kan dessverre ikke dele data som er inkludert i abonnementet ditt.

Datagaven kan også overføres videre
Data du har mottatt i gave, men ikke har brukt opp, vil bli overført videre med Data Rollover, som du igjen kan dele videre, osv. osv. Du kan overføre like mye data, som du har inkludert i abonnementet.

Alltid full kontroll
Den du deler data med, vil motta SMS med beskjed om at hun har fått data fra deg, og du vil også motta en SMS når dataen er sendt. På Min Side kan du til enhver tid se hvor mye data du har tilgjengelig, delt eller mottatt.

Del i vei!

Dekning

Som et ledd i vår ekspansjon, har vi utvidet vår dekning med data og taletjenester.

Til dekningssiden

Finn nærmeste forhandler

Vis forhandlere

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil og Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.