ice.net ice.net

Derfor skal du velge oss

ice.net gjør alt vi kan for at du som kunde skal få det best mulig. For å lykkes mot de store operatørene må vi tenke nytt og annerledes. Bli med på laget og merk forskjellen du også!

Mobiltelefoner
Les mer
Mobilt bredbånd
½ pris i 6 måneder
Les mer
Mobilabonnement
Fra 99,- per mnd
Les mer
Ekstra data-SIM

Vi har nok en gang hørt på kundene våre og derfor har vi gleden av å lansere Ekstra Data-SIM.

Er du klar for en helt ny generasjon iPhone?

iPhone feirer 10 år og Apple har virkelig slått på stortromma for å feire! 12.september ble tre helt nye iPhones lansert: iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X.

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil og Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.