ice.net ice.net

Hva vil du gjøre?

Mobilt bredbånd overalt!

Med mobilt bredbånd fra ice.net har du internett med deg der du er. Enten du er hjemme, i bilen, på hytta, eller i parken. Ulike behov krever ulike løsninger. Vårt produkt er enkelt, stabilt og fungerer stort sett overalt!

Alt om mobilt bredbånd

R90 Ruter

ice.net router og
alltid abonnement

Vi anbefaler vår kraftigste router med suveren dekning sammen
med vårt mest populære abonnement.

Vårkampanje!

Halv pris i 3 mnd. og dobbel datakvote frem til 4G lansering!

Minste totalpris i 12 mnd.: kr 3437,50

Med ice.net får du

 • Unik teknologi

  gir uslåelig dekning
  overalt i Norge

 • Optimal dekning

  i høyfjellet og 120 km
  ut fra norskekysten

 • Hele skandinavia

  er inkludert

 • Enkelt å komme i gang!

  Ingen SIM–kort,
  PIN– eller PUK-koder

Sjekk din dekning

Sjekk dekningen der du er akkurat nå!

Send dekning til 08200

Tjenesten koster kr 3,-. Fungerer for kunder av Telenor, NetCom og Tele2.

Noen av våre kunder

Mest stilte spørsmål

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
08200

Hverdager: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Stengt søndag og helligdager

Mest stilte spørsmål

Hvor kan jeg sjekke min faktura?

Du kan se alle dine faktura under Faktura på Min Side. Her finner du en oppsummering, betalingsstatus og du kan få tilsendt faktura som PDF.

Hvor høy hastighet kan jeg få?

Hastigheten varierer i forhold til den teoretiske hastigheten på 9,3 Mbit/s som er maksimal med den teknologien vi bruker i dag. Du vil i praksis oppleve makshastigheter opp mot 8 Mbit/s. Dette varierer fordi mobilt bredbånd er en delingstjeneste der avstand til sender, antall aktive brukere, tid på døgnet, bevegelse og bygningsmasse er forhold som spiller inn. Eksterne antenner kan bidra til å forbedre signalene og dermed øke hastigheten merkbart. Eksterne antenner kan bestilles på Min Side.

Hva koster de ulike abonnementene?

Priser for bedrifter finner du her
Priser for privatkunder finner du her

Hvilken teknologi benytter ice.net?

Vi benytter det gamle NMT-nettets frekvensbånd på 450 MHz. Fordelen med å bruke frekvenser på rundt 450 MHz i stedet for de høyere frekvensene på rundt 2000 MHz (som blir brukt av UMTS-systemer i Norge) er at en mye større dekning kan nås fra betydelig færre basestasjoner. Vi benytter ikke det gamle NMT-nettets basestasjoner.

Hva inngår i abonnementet?

Mobilt bredbånd fra ice.net er en ren internettaksesstjeneste. E-postadresse og hjemmesideplass inngår ikke. Vi har to typer modem med ulike abonnementsformer. Modemene er enten et USB-modem for én bruker, eller en WLAN-router med trådløst internett som gir deg muligheten for flere brukere. Vi har abonnementsformer som er tilpasset våre kunders bruksmønster. Våre produkter har for tiden konkurransedyktig maksgrense på 8 GB (gjelder fra 11. mars 2013). Se mer om produktene og abonnementene her på våre hjemmesider, eller kontakt vårt kundesenter.

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.

Kontaktskjema

Emne:

Merk! Gjelder henvendelsen din endring av abonnement, eller oppsigelse ta kontakt med oss på 08200. Vi gjør oppmerksom på at oppsigelse via kontaktskjema, e-post eller faks ikke er gyldig jmf våre vilkår.

Er du kunde?

Kundekategori:

Har du sendt et spørsmål til oss så svarer vi så fort som mulig. Sjekk at e-postadressen din er korrekt. Haster det, anbefaler vi at du ringer.

* = Obligatorisk felt