ice.net ice.net

Som vist på TV

ice.net gir deg mer mobilbruk for 99,-

Testvinner hos TV2 Hjelper Deg DinSide
Ingen avtaletid. Opptil 50 Mbit/s. Hastighet varierer etter dekningsforhold, signalstyrke og avstand til sender, tid på døgnet og hvor mange som er koblet til samme basestasjon. Hastighet reduseres til 64 kbit/s ved overforbruk. Datapakker på 1 GB og 3 GB tilbys ved overforbruk. Se fullstending prisliste for detaljer. Egne priser for utland og spesialnumre. Alle priser inkl. Mva.

Derfor skal du velge oss

Hos ice.net skal du få mer igjen for pengene dine – mer data, mer dekning, mer fart, mer ærlighet og mer åpenhet. Vi tror også at Mobil-Norge trenger en mobiloperatør som tenker nytt og annerledes samt utvikler seg sammen med kundene. Og vi i ice.net MÅ tenke nytt og annerledes for å lykkes mot de store operatørene, det levner det ingen tvil om. Sammen med vårt fantastiske lanseringstilbud håper vi dette er grunn nok til at du som kunde viser oss tilliten. Velkommen som kunde!

Les mer om ice.net

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd med overlegen dekning er det vi er kjent for. Nå står vi overfor tidenes teknologiløft med 4G-utrullingen i oktober som en av verdens første operatører som lanserer 4G på 450-frekvensen.

Gå til Mobilt bredbånd

Mobil

ice.net er blitt en mobiloperatør og er i gang med lanseringskampanje på abonnement. I tiden fremover vil vi komme med nyheter på rekke og rad.

Gå til Mobil

Dekning

Som et ledd i vår ekspansjon mot en fremtid der vi alle kommuniserer i form av data har vi utvidet vår dekning med data og taletjenester gjennom flere frekvenser og gjestingsavtaler

Til dekningssidene


Bedriftskunde?

Ved at mobiltoperatøren Network Norway har skiftet navn til ice.net, er vi fra første dag blitt en fullverdig mobiloperatør. Med årelang erfaring og ekspertise fra begge sider av sammenslåingen, tilbyr vi produkter og tjenester som er tilpasset din bedrift og gir deg garantert mer for pengene.

Gå til bedrift

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
08200

Mobil og Mobilt Bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.

Kontaktskjema

* Henvendelsen gjelder:

* Emne:

Merk! Gjelder henvendelsen din endring av abonnement, eller oppsigelse ta kontakt med oss på 08200. Vi gjør oppmerksom på at oppsigelse via kontaktskjema, e-post eller faks ikke er gyldig jmf våre vilkår.

Er du kunde?

Kundekategori:

Har du sendt et spørsmål til oss så svarer vi så fort som mulig. Sjekk at e-postadressen din er korrekt. Haster det, anbefaler vi at du ringer.

* = Obligatorisk felt