ice.net ice.net

Data-SIM

Vi har nok en gang hørt på kundene våre og derfor har vi gleden av å lansere Data-SIM.
infoHva er Data-SIM?

Data-SIM er et ekstra SIM-kort som lar deg bruke mobildata fra mobilabonnementet ditt på en ekstra enhet. Du kan med andre ord komme på nett, med for eksempel nettbrettet eller PC, uten trådløs internett-tilkobling (Wi-Fi). Tjenesten inkluderer ikke tale, SMS og MMS.

helpHvorfor trenger man Data-SIM?

Med et Data-SIM får du muligheten til å surfe på internett med større skjermer som for eksempel nettbrett, uten å være avhengig av trådløs internett-tilkobling. Perfekt for nettbrettet til barna, eller i PC (med støtte for SIM-kort) på reise, eller på en ekstra mobil som ikke har behov for tradisjonell tale og SMS- tjeneste.

people Hvem kan bruke dette produktet?

Dette produktet passer for deg som har et nettbrett eller en annen enhet du ønsker å bruke mobildata på. Data-SIM kan brukes av alle våre privatkunder, sammen med mobilabonnement med EU+ inkludert. Det er foreløpig mulig å bestille ett Data-SIM per mobilabonnement.

buildHvordan fungerer det?

Sett inn ditt nye Data-SIM i enheten du ønsker å bruke det i, tast inn PIN-koden som medfølger, og du er på nett. Følg instruksjonene som kommer sammen med SIM-kortet, for å sikre at du tar ut riktig format. Med Data-SIM kan du surfe på nettbrett og andre enheter med datamengden som er inkludert i hovedabonnementet. Tjenesten koster bare 29,- mnd, ingen etablering og vil faktureres sammen med hovedabonnementet.

attach_moneyDu betaler aldri mer enn avtalt!

Hos ice.net blir du ikke overfakturert, selv om du bruker mer data enn det som er inkludert i abonnementet. Vi setter ned hastigheten i stedet for å fakturere per MB du bruker over inkludert datamengde. Dette gir deg trygghet og forutsigbarhet. Du kan selvsagt kjøpe ekstra datapakke ved behov, enten via Min Side eller direkte i ice.net-Appen. Data som ikke er brukt opp ved månedsskifte bli automatisk videreført til neste måned med Data Rollover.

location_onHvor kan man kjøpe Data-SIM?

Nye kunder kan bestille Data-SIM samtidig som de bestiller et mobilabonnement på ice.no, Kundeservice (21 00 00 00), eller hos en av våre forhandlere. Eksisterende kunder kan bestille data-SIM via Kundeservice (21 00 00 00) eller hos en av våre forhandlere.

warningVerdt å vite

Vi kan ikke garantere at Data-SIM fungerer i alle enheter som støtter SIM-kort. Ved bruk av Data-SIM i utlandet, i enheter som ikke kan motta SMS, (som for eksempel kamera og PC) er kunden selv ansvarlig for løpende kostnader. Samt å gjøre seg kjent med kostnadene i det gjeldende landet.

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil og Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.