ice.net ice.netRollover privat & bedrift

Data Rollover

Hvorfor skal din bedrift betale for data som ikke blir brukt? Det synes vi er feil! Derfor tilbyr vi Data Rollover for alle våre bedriftskunder. Data Rollover betyr at ubrukt data følger automatisk med til neste måned, slik at de ansatte ikke mister det bedriften allerede har betalt for.

«RULL OVER» UBRUKT DATA TIL NESTE MÅNED

  • Gjelder alle bedriftsabonnement, både mobilabonnement og mobilt bredbåndsabonnement
    (Forutsetter månedsabonnement)
  • Ingen utløpsdato
  • Ingen ekstra kostnader

Funksjonaliteten blir lagt til på alle abonnement, helt automatisk, til samme lave pris som før. Du trenger med andre ord ikke løfte en finger!

Hva betyr dette for deg?

Med Data Rollover kan de ansatte «rulle» med seg ubrukt data videre fra en måned til en annen. Enten data fra den ordinære datamengden, eller fra datapakke som er kjøpt ekstra!

Enkelt og greit: Data som er igjen ved månedsskiftet rulles videre til neste måned.

HVORDAN VIRKER DATA ROLLOVER?

  • Det er ingen utløpsdato på dataen som spares opp, men det vil være en grense for hvor mye data som kan spares. Grensen for Data Rollover er like stor som størrelsen på mobilabonnementet. For eksempel: Har en ansatt et 5 GB mobilabonnement vil hun maks kunne rulle over 5 GB ekstra. Bruker hun 3 GB, rulles 2 GB over til neste måned.
  • Dersom en ansatt kjøper en ekstra datapakke på f.eks. 1 GB mot slutten av måneden, vil ikke datapakken nulles ut ved månedsskiftet, men rulles med videre til neste måned, forutsatt at det er innenfor Data Rollover grensen.

Rollover forklart NY

Hvorfor gjør vi dette?

Fordi vi mener det er feil at bedrifter ikke får brukt data som de allerede har betalt for, og vi vet at dette er viktig for Bedrifts-Norge. Derfor lanserer vi Data Rollover i bedriftsmarkedet også, og mener med dette at Norge blir et bedre sted å være for alle våre kunder, både privat- og bedriftskunder, enten de har mobilabonnement, mobilt bredbåndsabonnement eller begge deler. Helt i tråd med det vi i ice.net jobber for hver eneste dag.

Ingenting med liten skrift?

Nei, for vi er mobiloperatøren som ikke benytter liten skrift. Så her er ingen hake!

Gjelder det absolutt alle kunder?

Ja, for vi gjør ikke forskjell på kundene våre! Absolutt alle bedriftskunder som har mobilabonnement med datapakke og/eller mobilt bredbåndsabonnement vil derfor få dette automatisk inkludert i abonnementet.

Data Rollover forutsetter månedsabonnement.

En spennende nyhet kommer sjeldent alene!

Vi har derfor også gleden av å fortelle at vi i løpet av våren vil lansere helt nye abonnement, hvor vi også inkluderer bruk i EU og EØS. Mer informasjon kommer!

Er ikke din bedrift ice.net kunde?

Finn din lokale forhandler, kontakt oss i kontaktskjemaet under eller på 08200.

Finn din nærmeste forhandler

Kontakt vår salgsavdeling

Fyll inn kontaktinformasjon nedenfor, så vil vår salgsavdeling ta kontakt med deg snarest for en uforpliktende prat:

Er du eksisterende kunde og har spørsmål rundt abonnement, innstillinger eller faktura, klikk her

Dekning

Som et ledd i vår ekspansjon, har vi utvidet vår dekning med data og taletjenester.

Til dekningssiden

Finn nærmeste forhandler

Vis forhandlere

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil
Hverdager: 07:00 - 19:00
Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.