ice.net ice.netice.net er kåret til Årets Mobilselskap 2017

Helt siden vi ble mobiloperatør i 2015 har vi sagt at vi skal utfordre telekombransjen i Norge. Både ved å vokse sammen med kundene, men også ved å sette kunden i førersetet for produktutvikling og innovasjon. At vi har lykkes med dette er utnevnelsen Årets Mobiloperatør en solid bekreftelse på.

Historisk kundevekst
Ikke bare begrunner juryen seieren med at vi leverer solid kundevekst og henter kunder fra de etablerte hovedkonkurrentene. Vi er også det selskapet som ifølge Nkoms offisielle statistikk fikk flest nye kunder i 2016. En vekst som har fortsatt med god fart inn i 2017, både som følge av organisk vekst og oppkjøp.

Satt Data Rollover på kartet
I tillegg trekker juryen frem at vi gikk i bresjen for å endre hvordan mobilselskapene selger mobildata på, da vi introduserte og lanserte Data Rollover i det norske markedet. Akkurat slik vi har lovet at vi skal gjøre! At de andre operatørene fulgte etter tar vi som et kompliment, og som en bekreftelse på at ice.net har tatt utfordrerposisjonen i markedet.

Bygger Norges tredje mobilnett
Juryen har også med i sin begrunnelse at vi, til tross for vår lange fartstid i markedet med mobilt bredbånd, nærmest fremstår som en ny aktør som følge av vår formidable oppjustering av ambisjonsnivået. At vi ikke tjener penger helt ennå er heller ingen overraskelse. Vi er i en enorm vekst og vi bygger Norges tredje mobilnett, og slikt koster penger.

Satser tyngst i Norge
Det blir også nevnt av juryen at vi til tross for våre internasjonale forgreninger satser tyngst i Norge. Ikke bare satses det tyngst i Norge, det er også Norge som går opp veien for mange av de andre landene hvor ice group bygger mobile tjenester.

Kunden i sentrum for alt vi gjør!
Takk for at akkurat du er kunde! Du er den viktigste grunnen til at vi vant denne prisen. Du er også motivasjonen for at vi hver dag jobber for å bli litt bedre enn i går, og for å endre telekombransjen i Norge.

Om vi er stolte av å både huse både tittelen «Årets Mobilselskap 2017» og «Kundeserviceprisen 2017»? Ja, helt innerst i hjerteroten.

Ikke kunde ennå? Se alle våre abonnement her.
Les mer om kåringen, jury og nominerte her.

Dekning

Som et ledd i vår ekspansjon, har vi utvidet vår dekning med data og taletjenester.

Til dekningssiden

Finn nærmeste forhandler

Vis forhandlere

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil og Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.